Over ons

Twee ondernemers zijn de drijvende kracht achter Boca Bar & Kitchen. Verschillende persoonlijkheden, met allebei hun eigen kwaliteiten, maar één en dezelfde passie: van Boca een succes maken waar alle Houtenaren van kunnen meegenieten.

‘Boca was dé kans’

Harold, afkomstig uit het bourgondische Maastricht, werkte jarenlang bij Vrumona (Heineken) en andere brouwerijen. Met deze berg ervaring startte hij in 2012 een inkoop-adviesbureau voor horeca en sportverenigingen. Succesvol, maar het horecabloed kruipt waar het niet gaan kan… Harold: ‘In Houten heb ik mijn draai gevonden, maar ik miste iets in de horeca: een toegankelijke zaak met de perfecte combinatie van eten en borrelen. Toen begin 2016 de plannen voor het Rond bekend werden, greep ik mijn kans.’ Hij schreef een businessplan, onderhandelde een jaar lang met de verhuurder en legde het pand vast. In december 2016  kon eindelijk de verbouwing  beginnen en eind februari 2017 opende Boca Bar & Kitchen haar deuren!

‘Liefde voor de horeca’

Dagmar werkte zowel tijdens de middelbare school als tijdens haar studie in de horeca. Daarna kwam ze terecht bij Heineken in Amsterdam, waar ze Harold leerde kennen. Inmiddels zijn ze vijftien jaar samen en hebben ze een dochter van 13, Robin. Na verschillende internationale sales- en inkoopfuncties is Dagmar nu als global key account director wereldwijd verantwoordelijk voor Starbucks bij een Fins verpakkingsbedrijf. Dagmar: ‘Hiervoor reis ik letterlijk de hele wereld rond. Ik ben dus meer achter de schermen betrokken bij Boca en wat minder vaak op de vloer te zien. Maar dat neemt niet weg dat ik de liefde voor de horeca én voor Boca deel!’